Lav-det-selv kosttilskud

Med de tomme veggie caps har du mulighed for, at lave dine egne kosttilskud. Og det kan faktisk være en rigtig god idé, at lave dem selv:

 

Unikke kosttilskud specifikt til dig
Først og fremmest har du mulighed for, at designe dine kosttilskud, så de passer helt perfekt til dig. Og det er meget enkelt: du åbner en kapsel, drypper 1-2 dråber olie (af hver) i, lukker kapslen og indtager den. Hvis du har gang i flere forskellige olier, er du måske nødt til, at bruge mere end én kapsel ad gangen.

Du kan f.eks. bruge:
Copaiba til at støtte nervesystemet
DDR Prime til at støtte cellefunktionen
On Guard til at støtte immunsystemet
Smart & Sassy til at støtte forbrændingen
Zendocrine til at støtte kroppens udrensning
ZenGest til at støtte fordøjelsessystemet

Kun fantasien sætter grænser. Begræns dog dit indtag af olier til max. 20 dråber i alt (alle olier inklusiv) per døgn, fordelt på mindre doser hver 4. – 6. time.

 

Spar penge på færdige kosttilskud
Hvis du normalt bruger nogle af dōTERRAs færdige koststilskud, kan det også være smart, at lave dem selv i stedet. Så sparer du nemlig penge. Du køber ganske enkelt de tomme veggie caps og olierne på flaske, og så er du klar. De færdige kosttilskud indeholder typisk 2 dråber per kapsel – nogle lidt flere. Så det kan du bruge som udgangspunkt.

Eksempler på færdige kosttilskud du nemt kan lave selv:
– Copaiba Softgels
– DDR Prime Softgels
– On Guard Beadlet
– On Guard Softgels
– Peppermint Beadlet
– Slim & Sassy Softgels (Smart & Sassy)
– TriEase Softgels (Lavender, Lemon og Peppermint)
– Zendocrine Softgels
– ZenGest Softgels

 

Slip for fyldstoffer
Mange af dōTERRAs færdige koststilskud indeholder ekstra (rene og naturlige) fyldstoffer som eksempelvis kokosolie, palmeolie, olivenolie, stivelse, xylitol, maltitol osv. For de fleste er dette ikke et problem, men har du en sart mave, slipper du desuden for disse fyldstoffer, når du laver dine egne kosttilskud.

 

< Tilbage til DIY & opskrifter